Budapest, V. kerület
Bajcsy-Zsilinszky út 56.
Hívjon
a legjobb ajánlatért

+36-20-229-8797

Hagyaték felvásárlás korrekt értékbecsléssel, első vásárlóként kiemelten magas áron

A szüleitől vagy a nagyszüleitől örökölt, és olyan régiségekhez jutott hozzá, amelyeknek az értékét még hozzávetőlegesen sem ismeri?

 • És szeretné megtudni a hagyatékban található régiségek korrekt és pontos értékét?

Önnek ehhez mindössze egy telefonhívásra van szüksége.

Bécsi bronz fa talpazaton keleti elefántcsont kézi faragás az eredeti dobozában, XIX. század art deco akt bronz szobor nagy méretű, 2 súlyos másodperc mutatós ónémet falióra bordó Moser dísz üveg ezüst gyertyatartó pár 800-as finomságú ezüstből Bécsi ezüst kínáló eredeti csiszolt üveg betéttel kararai márvány szobor bronz ló szobor barokk fa csillár Biedermeyer írószekreteres komód

Hagyaték értékbecslés és felvásárlás pontos, megbízható és korrekt áron

Ha Ön a régiségek ismerete nélkül csöppent bele a régiségek szerintünk varázslatos világába, akkor bizony joggal vakarhatja a fejét.

Amiben 25 éves szakmai tapasztalatunkkal mi a szépséget és az eredetiség értékességét látjuk, az Önnek talán egy teljesen ismeretlen világ, amivel azelőtt talán még sohasem foglalkozott.

 • Mennyit érhetnek ezek az Önhöz került értékes régiségek?
 • Értékesek-e egyáltalán, és ha igen, akkor mennyire?

Olyan kérdések ezek, amelyekre keresi a választ, de tudja, hogy segítség nélkül nem fog pontos és megbízható választ találni.

Talán arra gondol most, hogy nehéz lesz olyan régiségkereskedőt találni, aki korrekt módon, és lelkiismeretesen felbecsüli az Ön hagyatékának pontos értékét.

 • Azt tudja, hogy megbízható és korrekt értékbecslésre van szüksége, de nem tudja, hogy kitől kaphatja ezt meg.
 • Önnek megbízható értékbecslőre van szüksége, aki lelkiismeretesen felbecsüli hagyatékát. Az értékbecslők többsége viszont biztos csak egy jó üzletet akar Önnel kötni. Gondolja Ön, és több esetben biztosan jogos az aggodalma. 

25 éve régiség kereskedelemmel és antik régiségek értékbecslésével foglalkozó szakértőként azonban megtanultuk azt, hogy a korrekt és pontos értékbecslés régiség kereskedőként nekünk talán még fontosabb, mint ügyfeleinknek.

Ezt nehezen tudja elképzelni? Első olvasásra talán valóban furcsán hangzik, amikor azt mondjuk, hogy nekünk fontosabb a pontos értékbecslés, mint Önnek. Azonban ha végiggondolja bármilyen szakértői szolgáltatás hosszú távú, eredményes végzését, akkor Ön is igazat fog adni nekünk.

 • Vállalkozásunk ügyfélkörét ugyanis visszatérő, elégedett ügyfeleink baráti ajánlásai bővítik a legjobban. Ön szerint van annál jobb ajánlólevél, hogy „én is ebben az áldatlan helyzetben voltam, mint most Te. A rám szakadt hagyatékot az Arany Ezüst Centrum becsüsei értékelték fel, és nem kellett csalódnom bennük. Te sem fogsz rossz szájízzel visszagondolni rájuk. Hívd fel őket!” Van ennél a véleménynél jobb ajánlólevél?
 • Ezeket a baráti beszélgetésekben elhangzó véleményeket nem lehet megvásárolni. Az ilyen véleményeket csak ki lehet érdemelni. Visszatérő ügyfeleink évtizedek óta töretlen bizalma és ajánlása csak korrekt értékbecslésünk, és diszkrét kiszolgálásunk eredménye lehet.
 • Elégedett ügyfeleink nem lennének elégedettek, és nem ajánlanának bennünket ismerőseiknek, és főleg nem térnének vissza hozzánk újra és újra, ha nem a hosszú távon kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kialakításának szándékával, és pontos értékbecsléssel szolgálnánk ki őket.

3 felhúzós antik keretóra zenélővel Euzinos Zsolnay gyűjtemény búzavirág és pillangó Zsolnay gyűjtemény biedermeyer vitrin 1 ajtós ruhásszekrény pár, Biedermeyer biedermeyer komód 2 súlyos ónémet falióra magyar kerámia, egész alak magyar kerámia figura magyar kerámia alak magyar kerámia, fehér magyar üveg antik Mária medál barokk bronz szelence bonz plasztika, Ádám és Éva majolika fali tányér antik tükör fa faragás Meiseni csoportos porcelán bronz tehén ökörszemes antik tükör antik Peugeot bors daráló bronz vadász szobor márvány talpon barokk angyal pár spiáterek márvány talpon ezüst kínáló asztalközép magyar kerámia cseh Altwin kávés készlet, 9 darabos

Önnek is pontos, megbízható és korrekt értékbecslésre van szüksége jelenlegi helyzetében?

Ez mindössze egyetlen telefonhívásába kerül, és felkeressük Önt Ingyenes helyszíni értékbecslés szolgáltatásunkkal.

Hívja 10-től 17 óráig a +36-1-783-0640-es vonalas számot! 17 órától pedig a +36-20-229-8797-es számot

 1. Beszéljünk az Önhöz került hagyatékról, és egyeztessünk egy Önnek is megfelelő időpontot a személyes találkozóra!
 2. Az időpont egyeztetése után a megbeszélt időben az Ön birtokába került régiségek értékelésében szakértő munkatársunk felkeresi Önt.
 3. Szakértőnk Magyarország egész területén díjmentesen házhoz megy.
 4. Szakértő munkatársunk segít Önnek régiségei felbecslésében. Felbecsüli az Ön hagyatékában szereplő régiségeit.
 5. Ha pedig értékesítésre szánja őket, akkor a régiségek, ékszerek bevizsgálása után azonnal, készpénzben fizet Önnek. 

Ha szeretné értékesíteni a felbecsült tárgyait, akkor első értékbecslőként és vásárlóként kiemelten magas árat fizetünk Önnek, azonnal készpénzben.

Vigyázzon az értékeire!
Nem mindegy, hogy kinek és mennyiért adja el a hagyatékában található értékes régiségeit.
Meglephetjük a legjobb ajánlattal?

Kérje Ingyenes helyszíni értékbecslés szolgáltatásunkat, mielőtt mást hívna ki a lakására!

 • Előzetes telefonos egyeztetés alapján akár azonnal felkeressük Önt.
 • Minden kérdésére válaszolunk.
 • Felbecsüljük hagyatékát.
 • Korrekt ajánlatot adunk Önnek.

Ha szeretné több évtizedes értékbecslői tapasztalattal rendelkező szakértőinkre bízni a hagyatékban található értékes régiségei értékének felbecslését, akkor várjuk a keresését.

[Teszt 1]

 • Hívjon fel bennünket a +36-20-229-8797-es számon, és beszéljük meg hagyatéka felbecslésének részleteit.
 
Visszahívást kérek

Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki. Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Egy munkanapon belül válaszolunk az e-mailjére, vagy visszahívjuk Önt.

         

Vigyázzon az értékeire!
Nem mindegy, hogy kinek és mennyiért adja el hagyatékát, értékes régiségeit.
Meglephetjük a legjobb ajánlattal?