Budapest, V. kerület
Bajcsy-Zsilinszky út 56.
Hívjon minket
a legjobb ajánlatért

06 20 229 8797

Aranyékszer felvásárlás azonnali készpénz fizetéssel, kiemelten magas áron

Arany ékszerei vannak, és szeretné megtudni a pontos értéküket?

 • Talán egyet, kettőt értékesíteni is szeretne közülük?

Semmiképpen se adja el értékes, antik arany nyakláncát, fülbevalóját, gyűrűjét, karkötőjét, kitűzőjét vagy értékes medálját tört arany árban, mert mi fazonaranyként magasabb árat tudunk fizetni Önnek.

Kézműves munkával készült antik, arany ékszerek felvásárlása készpénzért, fazonaranyként, kiemelten magas áron

A kiemelten magas árat azért tudjuk adni Önnek arany ékszereiért, mert ötvös mesterek egyedi kézműves munkájával készült arany nyakláncáért, fülbevalójáért, karkötőjéért vagy gyűrűjéért svájci befektetőink kiemelten magas árat tudnak fizetni.

 • Önnek éppen ilyen egyedi kézműves munkával készített antik arany ékszerei vannak?

Különösen azokért az arany ékszerekért tudunk kifejezetten magas árat adni, amelyek egyedi ötvös munkával, igényes kidolgozással, pl. zománcozással készültek.

Az egyedi női és férfi arany nyakláncok, arany fülbevalók, karkötők, brossok, arany medálok, amelyek kifejezetten keresettek. Önnek ilyen egyedi arany ékszerei vannak?

 • Arany ékszereit korrekt értékbecslés után kifejezetten magas áron, azonnali készpénzfizetéssel felvásároljuk Öntől.

antik arany karkötő antik arany karkötő Fehér arany Colié nyakék Fehér arany Colié nyakék század fordulós női karperec féldrága kővel férfi arany nyaklánc női gyűrű féldrága kővel női gyűrű féldrága kővel antik fülbevaló brillekkel brilles antik fülbevaló női bross smaragd kővel fülbevaló smaragddal és brillekkel női fehérarany gyűrűk brillekkel női sárga arany gyűrű türkiz kővel sárga arany lorny sárga arany cigaretta csipesz sárga arany női gyűrű féldrága kővel sárga arany 14 k üreges női karkötő sárga arany női karkötő

Egyéb arany ékszerek felvásárlása

Keressen fel bennünket galériánkban akkor is, ha nem egyedi ötvösmunkával készült arany ékszere van. Szívesen látjuk bármilyen egyéb új vagy használt arany ékszerével. Akkor is, ha annak csak az értékét szeretné megismerni.

Arany ékszerek értékelésében szakértő munkatársunk ingyenesen felbecsüli ékszere értékét. Ha Ön kéri, akkor ajánlatot ad Önnek ékszere felvásárlására is.

 • Ha Ön a kedvező ajánlatot elfogadja, akkor azonnal, készpénzben fizet Önnek.

Ha viszont több ilyen régiségben megbúvó szépsége is van, akkor érdemes újra és újra kezébe venni őket, és beszélni róluk.

 • Ugye szeretné Ön is egyre jobban megismerni értékeit, és egyre többet tudni értékes ritkaságairól?
 • Jöjjön el galériánkba! Hozza magával, és beszélgessünk róla.

Több arany ékszere is van, és szeretné tudni az értéküket?

Ha több ilyen szépsége is van, akkor biztosan tetszenek Önnek az arany ékszerek. Biztos nem szeretne megválni tőlük. Az oldalát azonban talán fúrja a kíváncsiság, hogy mennyit is érhet közülük a legértékesebb darab?

 • Egyáltalán melyik a legértékesebb arany ékszere?

Ha nem szeretné egyetlen arany ékszerét sem eladni, akkor is érdemes eljönni galériánkba. Megnézzük az ékszereit, és beszélgetünk egy jót az arany ékszerek mesésen szép világáról.

Várjuk Önt galériánkban egy kellemes beszélgetésre:

 • Kalandozzon velünk az arany ékszerek szépséges világában! Fedezze fel ennek a mesésen szép világnak azokat a zugait is, amelyekről talán még nem is hallott.
 • Látogasson el arany ékszerek felvásárlásával foglalkozó üzletünkbe néhány értékes információért arany ékszereiről!
 • Egy kávéval vagy egy csésze meleg teával várjuk a kellemes beszélgetésre.

Meglephetjük egymást egy kellemes beszélgetéssel, ha pedig úgy alakul, akkor még 1-1 jó ajánlattal is. Talán éppen a legjobbal.

 • Jöjjön el galériánkba!
A régiségek világában beszélgessünk egyet az arany ékszerek varázslatos világáról
Visszahívást kérek

Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki. Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Egy munkanapon belül válaszolunk az e-mailjére, vagy visszahívjuk Önt.

         

Vigyázzon az értékeire!
Nem mindegy, hogy kinek és mennyiért adja el hagyatékát, értékes régiségeit.
Meglephetjük a legjobb ajánlattal?